Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fa oficial la renovació del porter Carlos Kameni fins al 2009

L'Espanyol ja ha fet oficial la renovació de Kameni per a les tres pròximes temporades; finalment, fins al 2009. Només falta la firma del jugador, que aquest dilluns ha començat la pretemporada a Peralada amb els seus companys. A l'espera que dimarts es concreti el fitxatge del jugador holandès Denny Landzaat, Valverde ha fet el primer dia de feina completa, amb els 15 jugadors que té disponibles, a Peralada. Doble sessió d'entrenament a una temperatura que supera els 30 graus.

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns a la feina a Peralada, un cop acabades les vacances. El tècnic Ernesto Valverde ja treballa amb l'equip mentre espera que, aquesta mateixa setmana, arribin més reforços. La pretemporada ha començat plàcidament. De fet, l'únic inconvenient és la calor tan forta, ja que s'han entrenat a 30 graus, tot i fer-ho de bon matí. Tamudo i Moha, lesionats, han treballat pel seu compte.

Arribats diumenge al vespre a Peralada, de bon matí, a les 10 hores, els jugadors de l'Espanyol han saltat al camp d'entrenament de l'hotel on s'allotgen per començar les sessions de pretemporada pròpiament dites. Durant dues hores els jugadors han escoltat les explicacions del seu nou tècnic i del preparador físic, sota una intensa calor, que ha obligat a duplicar les reserves d'aigua.

De manera gairebé excepcional, els jugadors han començat amb un entrenament matinal de pilota, perquè la pallissa física s'ha reservat per a la tarda, en què els jugadors han corregut durant una hora. Com han evidenciat les proves mèdiques i després de gairebé dos mesos de vacances, els jugadors han arribat en perfectes condicions físiques. Només Tamudo i Moha, lesionats, han treballat pel seu compte i, com a mínim, tardaran una setmana a integrar-se al grup. Pel que fa a l'extremeny Ito, la seva incorporació a aquest stage s'espera per aquesta tarda, ja que encara li han de fer proves a Barcelona, per les molèsties que té a l'esquena.

Després del primer entrenament, Pablo Zabaleta ha reconegut que el mes i mig de vacances ha servit per reprendre forces i energies. El jugador blanc-i-blau ha afegit que hem d'afrontar aquesta nova temporada amb la il·lusió que es tracta d'un projecte nou, amb un cos tècnic que estan coneixent i que cal trobar una bona combinació entre tots, per afrontar les tres competicions que jugarà l'Espanyol. Per la seva banda, el preparador físic de l'Espanyol, Gonzalo Abando, s'ha marcat com a objectius guanyar la Supercopa contra el Barça, com a test per saber com està l'equip abans de l'inici de la Lliga.

El fitxatge de Landzaat

El director de l'àrea esportiva de l'Espanyol, Paco Herrera, viatjarà aquest dimarts fins a Holanda per intentar tancar el traspàs de Denny Landzaat, que milita a les files de l'AZ Alkmaar. El club barceloní i el jugador ja ho tenen pactat, i només falta l'acord amb l'equip d'origen.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut