Bàsquet

Les lesions segueixen castigant els Lakers, que perden contra els Sixers (104-111)

Els Angeles Lakers, amb molts jugadors amb problemes físics (Pau Gasol, Kobe Bryant, Steve Nash, Steve Blake, Chris Kaman i Xavier Henry), han encadenat la cinquena derrota consecutiva enfront d'un dels pitjors equips de l'NBA, els Sixers de Filadèlfia.

Actualitzat

Els Lakers han caigut a l'Staples Center de Los Angeles enfront dels Sixers de Filadèlfia per 104 a 111 i han encadenat la cinquena derrota consecutiva. Pau Gasol, que encara no s'ha recuperat d'una afecció respiratòria, no ha jugat, i tampoc ho han fet els seus companys lesionats Kobe Bryant, Steve Nash i Steve Blake. Chris Kaman sí que ha participat en el partit de la derrota dels californians, tot i que amb una mobilitat molt reduïda pels problemes al turmell. Per acabar-ho d'adobar, Xavier Henry s'ha fet mal al genoll dret al cap de poc de començar l'enfrontament i no ha pogut tornar a la pista.

Dos jugadors anomenats Young han estat els protagonistes de la nit: Nick, pels locals, ha estat el màxim encistellador del matx, amb 26 punts, però amb una pèssima sèrie en els llançaments (6 d'anotats de 21 d'intentats), i, per l'equip de Filadèlfia, l'altre Young, Thadeus, li ha donat la rèplica amb 25 punts i 9 rebots.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut