Barcelona

Les candidatures per al 27-S cauen a la meitat respecte a les últimes eleccions

En total són 43 candidatures, 36 menys que a les eleccions del 2012, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat

RedaccióActualitzat

El Diari Oficial de la Generalitat publica aquest dimecres les candidatures que es presenten a les eleccions del 27 de setembre. En total són 43 candidatures, 36 menys que a les eleccions del 2012, segons el Departament de Governació.

Una desena de candidatures estan presents a les quatre demarcacions: la CUP, Catalunya Sí que es Pot, Ciutadans, Junts pel Sí, el PSC, el PP, Unió, Guanyem Catalunya, el Partit Animalista i Recortes Cero - Els Verds.

A més d'aquestes 10 llistes que es podran votar arreu de Catalunya, a la demarcació de Lleida i de Girona es presenta el partit Pirates de Catalunya, i a Girona, a més, el 27-S hi haurà la papereta d'Escons en Blanc.

Per demarcacions, Girona és la que en té més, amb 12 candidatures; després segueix Lleida, amb 11, i Tarragona i Barcelona coincideixen, amb 10 candidatures cadascuna.

Fins aquest diumenge hi ha temps per corregir les irregularitats que puguin detectar les Juntes Electorals provincials i l'1 de setembre les candidatures definitives es publicaran al Diari Oficial de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut