La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José Ma…
La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José María Aznar (David Marcé)

El gag de Bertín Osborne i Aznar, el més vist de la història de "Polònia"

La particular paròdia de l'entrevista ha arrasat a les xarxes i arriba gairebé a les 100.000 reproduccions a Youtube

RedaccióActualitzat

És el vídeo més vist de la història del "Polònia" online. La paròdia de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José María Aznar (David Marcé)  ha arrasat a les xarxes i gairebé arriba a les 100.000 reproduccions a Yotube. A més a més és també el vídeo més vist del "tv3 a la carta" de tot l'any amb unes xifres de rècord, més de 89.000 reproduccions.

La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de la conversa entre l'entrevistador i el polític i el guió del gag tracta temes com ETA, la guerra de l'Iraq, Gibraltar i fins i tot l'ús de tancs per acabar amb el procés català. Durant la conversa, els dos imitadors beuen d'una ampolla de vi gegant, amb unes copes desproporcionades i el gag acaba amb els protagonistes conduint un tanc. L'última frase del guió ha despertat comentaris a la xarxa, com el d'Íñigo Errejón penjant al seu perfil de Twitter el gag amb una emoticona d'una cara plorant de riure.

♦ Tots els gags protagonitzats per Pep Plaza fent de Bertín Osborne al "Crackòvia"

Anar al contingut