O Yeong-su en el paper d'Oh Il-nam a "El juego del calamar"

L'avi d'"El juego del calamar", condemnat a 8 mesos de presó per assetjament sexual

El veterà actor sud-coreà Oh Yeong-su va ser imputat el 2022 per haver abraçat i fet un petó a la galta a una dona l'estiu del 2017

RedaccióActualitzat

El veterà actor coreà Oh Yeong-su, conegut pel seu paper a la sèrie "El juego del calamar" ("Squid Game"), ha estat condemnat aquest divendres a una pena en suspens de vuit mesos de presó per assetjar sexualment una dona el 2017.

El jutjat del districte de Suwon, al sud de Seül, ha considerat que el relat de la víctima és consistent, i per això, ha condemnat l'intèrpret, de 79 anys, a sotmetre's durant 40 hores a un programa per a assetjadors i a una pena de presó, que queda en suspens durant dos anys.

Si durant aquest període Oh no viola cap llei, no haurà d'ingressar a la presó.

El tribunal ha assegurat en el seu veredicte que el que ha relatat la víctima "no és una cosa que es pugui inventar".

L'actor va ser imputat el novembre del 2022 per haver abraçat i fet un petó a la galta a una dona l'estiu del 2017 durant una gira teatral, fet pel qual la Fiscalia va demanar un any de presó.

L'intèrpret, que ha negat els càrrecs des del principi, ha dit en sortir dels jutjats que apel·larà al veredicte emès.

Oh Yeong-su, que va guanyar el Globus d'Or el 2022 a millor actor de repartiment pel seu paper de jugador 001 a "Squid Game", va començar la seva carrera als anys 60, principalment en el teatre, on ha treballat en centenars d'obres del teatre clàssic coreà i occidental.

 

ARXIVAT A:
JudicialAssetjament sexual Televisió
Anar al contingut