L'aspecte que presentava l'autocine de Golmés, aquest dissabte al vespre
L'aspecte que presentava l'autocine de Golmés, aquest dissabte al vespre

L'autocine de Golmés exhaureix les entrades el dia de la inauguració

L'autocine, que funcionarà tots els caps de setmana de juny a Golmés, vol revifar el sector de l'oci i destinarà un 20% de la recaptació als serveis sanitaris del Pla d'Urgell

RedaccióActualitzat

A les10 de la nit, l'autocine de la localitat de Golmés, al Pla d'Urgell, ha obert les portes al públic per primera vegada. És tracta, a més, del primer autocine de Catalunya.

L'estrena ha estat tot un gran èxit, ja que s'han exhaurit les entrades d'aquesta primera sessió molt ràpidament. S'han venut les 190 que permet l'aforament mentre duri l'estat d'alarma.

Això suposa que en total unes quatre-centes persones poden gaudir de la programació en cada sessió.

 

Aquest dissabte, els assistents a aquesta nova activitat cultural han pogut veure la pel·licula "Joker". De fet, es passaran tant pel·lícules clàssiques com d'altres de més recents: "Tauró", "Indiana Jones" o les més populars de Disney.

 

 

 

L'autocine està situat en una esplanada prop de Golmés, concretament on hi havia hagut la popular discoteca Big-Ben.

L'autocine funcionarà tots els caps de setmana de juny, divendres i dissabte, i un 20% de la recaptació es destinarà als serveis sanitaris del Pla d'Urgell.

 

 

 

 

Amb aquesta iniciativa també es pretén revifar el sector de l'oci de la comarca. Les entrades es poden adquirir a través del web del restaurant Resquitx i costen 5 euros per persona.

 

 

Els "drive-in" o autocines van adquirir la seva fama durant la dècada dels anys 50 del segle passat als Estats Units, quan més de 4.000 sales d'aquestes característiques es repartien per tot el país.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut