D'esquerra a dreta, la nova direcció d'Intervida el 13 de juliol del 2011: el director de cooperació, el director general, el responsable …
El cas es remunta a l'11 de juliol del 2007, quan la policia judicial va descobrir als comptes d'Intervida a Barcelona 60 milions d'euros desviats. (Foto: ACN)
Barcelona

L'Audiència Nacional aixeca la intervenció judicial d'Intervida

L'Audiència Nacional considera que no s'han trobat prou indicis dels delictes d'estafa i apropiació indeguda de què se'ls havia acusat.

RedaccióActualitzat
L'Audiència Nacional ha acordat aixecar la intervenció judicial a Intervida. Després que al març passat va decretar el sobreseïment del procés contra els fundadors, ha considerat que no s'havien trobat prou indicis per acusar-los d'estafa i apropiació indeguda de què se'ls havia acusat.

El cas es remunta a l'11 de juliol del 2007, quan la policia judicial va escorcollar els comptes de la seu d'Intervida a Barcelona. En l'operació es va trobar que s'havien desviat 60 milions d'euros.

Després que el jutge Garzón va interrogar els fundadors i alguns membres de la directiva de l'entitat, el procés va seguir el tràmit a l'Audiència Nacional

En base a la resolució, el jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional ha dictat la sentència on es declara el final de la intervenció judicial de la fundació. A més, s'atorga als patrons de l'entitat la capacitat per dirigir-la.
Anar al contingut