Una escena de l'espectacle "Grease".
Una escena de l'espectacle musical "Grease".
Barcelona

L'Audiència de Barcelona condemna el productor català de "Grease" a pagar 1,7 milions als seus socis per no haver ingressat els beneficis

L'Audiència Provincial de Barcelona condemna el productor de la versió catalana del musical, Juan Luis Goas, a retornar aquesta quantitat en concepte d'indemnització dirigida a reconstruir el patrimoni social de l'empresa.

RedaccióActualitzat
L'Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat el productor de la versió catalana del musical "Grease", Joan Luís Goas, a pagar 1.741.777 euros als seus socis per no haver ingressat els beneficis obtinguts.

Per produir el musical es va crear la companyia Butaca Stage SL, participada per Vèrtex Cinema, Filmax Stage i Stromboli Entertainment, aquesta última propietat de Goas, que va ser nomenat conseller delegat de Butaca Stage. L'Audiència assenyala que Goas ha de retornar aquesta quantitat en concepte d'indemnització dirigida a reconstruir el patrimoni social de l'empresa, "per raó de distraccions o apropiacions de quantitats" que ell, com a conseller delegat, havia d'ingressar i que "va desviar o va retenir en una societat controlada per ell", Stromboli Entertainment.

Una resolució anterior ja inhabilitava durant cinc anys la companyia i el productor per a qualsevol mena d'activitat empresarial.

El musical "Grease" es va representar a Barcelona i a Madrid entre els anys 2006 i 2009. A Barcelona, es va poder veure al Teatre Victòria i va ser l'espectacle que va estrenar la cúpula de Les Arenes com a escenari teatral.
Anar al contingut