Una professió en comú i un cognom molt semblant ha provocat més d'una confusió entre els dos actors britànics (Europa Press/Reuters)
Una professió en comú i un cognom molt semblant ha provocat més d'una confusió entre els dos actors britànics (Europa Press/Reuters)

Confonen Tom Hollander amb Tom Holland i li envien un xec "de set xifres"

Una errada de l'agent dels dos actors britànics explicada amb humor en una entrevista televisiva

RedaccióActualitzat

L'actor britànic Tom Hollander té una llarga i llorejada filmografia. Ha participat en pel·lícules com "Enigma", "Orgull i prejudici", "Gosford Park" o "Missió impossible". Tot i que potser el seu paper més conegut és el del malvat lord Cuttler Becket a "Pirates del Carib". 

Però totes aquestes interpretacions no li han portat a Hollander la fama de què gaudeix un altre actor britànic més jove i amb qui comparteix una part del cognom: molta gent el confon amb el protagonista de "Spider-Man", Tom Holland

Segons ha explicat Hollander en una entrevista al xou televisiu de Seth Meyers, la coincidència dels seus cognoms han provocat algunes situacions curioses. Diu que les criatures se senten "molt emocionades" amb la perspectiva de coneixe'l personalment i que després no poden amagar la seva decepció en veure que no es tracta de l'actor que encarna el seu superheroi favorit.

I ha explicat una situació curiosa que va viure fa uns anys, just quan s'havia estrenat als cinemes el film "Els Venjadors: Endgame", on Holland interpreta un joveníssim Peter Parker, Spider-Man. 

Segons Hollander, va rebre un correu electrònic de la seva agent --que en aquell moment era la mateixa que la de Tom Holland-- on l'informava que li enviava el xec corresponent a la primera bonificació per la taquilla aconseguida les primeres setmanes d'"Els Venjadors" al cinema. 

"Era una quantitat impressionant de set xifres", explica amb humor i ironia Hollander. "El problema era que jo no recordava haver participat en l'elenc d'"Els Venjadors". 


Hollander explica que el que més el va impressionar és que Tom Holland tenia poc més de 20 anys quan es va estrenar la pel·lícula i ja tenia un caixet milionari: "Així és el món de l'espectacle, ara puja, ara baixa. Un dia ets un heroi i l'endemà no ets ningú", reflexiona l'actor. 

Tot i que Hollander va ser prou elegant per no revelar a l'entrevista quina era la quantitat exacta del xec que li havien enviat per equivocació, se sap que Tom Holland va guanyar més d'un milió i mig de dòlars per la primera aparició com el superheroi de Marvel. Uns ingressos que van pujar de forma vertiginosa fins als 10 milions que li han pagat per l'última entrega de la nissaga, "Spider-Man: No Way Home". 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut