L'alcalde Salvador Balliu amb la destral en una imatge del vídeo

L'alcalde de Caldes de Malavella amenaça amb una destral uns okupes que eren a casa seva

L'oposició es planteja la dimissió de Salvador Balliu, que també presideix el Consell Comarcal de la Selva

RedaccióActualitzat

Un vídeo que ha corregut entre els veïns de Caldes de Malavella i s'ha difós per les xarxes mostra l'alcalde, Salvador Balliu, que intenta fer fora uns okupes amb una destral a la mà.

Al vídeo, se sent com els dona una hora límit perquè abandonin la finca i els arriba a dir que l'han pagat per fer-los fora, mentre els exigeix que no el gravin.


El conflicte va passar per Setmana Santa i els okupes ja són fora de la casa.

"Era una situació violenta i patia per la meva integritat", ha dit a TV3 l'alcalde, que considera que es va defensar d'una agressió. Balliu ha explicat que va anar a canviar els panys de casa seva perquè els joves li havien dit que havien marxat, però se'ls va trobar "amb uns pals i em volien agredir".

Balliu, que ha demanat disculpes, assegura que "només volia que marxessin" i ha donat la seva versió a través de les xarxes:


Polèmica política

Els grups municipals de l'oposició es plantegen demanar la dimissió de l'alcalde, de Junts, que també presideix el Consell Comarcal de la Selva. SomCaldes, ERC i En Comú Podem consideren "inadmissible" l'actitud de Balliu i no hi veuen "justificació possible"

Salvador Balliu es reunirà dilluns amb els portaveus dels grups per donar explicacions d'aquest incident.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut