Dev Patel en una imatge del 2019
Dev Patel en una imatge del 2019

L'actor Dev Patel atura una baralla amb ganivets a Austràlia

Patel es va trobar amb els seus amics enmig d'una discussió entre un home i una dona que portaven ganivets

L'actor britànic Dav Patel, famós pel seu paper a "Slumdog Millionaire", va aturar una baralla amb ganivets en una botiga a Adelaide, a Austràlia.

Segons informen mitjans locals, l'actor va ser testimoni, quan estava amb uns amics, d'una discussió entre un home i una dona. L'home estava ferit al pit d'una ganivetada.

L'equip de l'actor ha explicat que Patel va intentar mediar entre els dos i va aconseguir desescalar la situació. L'intèrpret i el seu grup es van quedar a la zona fins que va arribar la policia, que li va prendre declaració:

 

L'home ferit --de 32 anys -- va ser atès al lloc dels fets i ara es recupera a l'hospital.

L'equip de Patel assegura que va actuar "per instint". I han aprofitat per, en un comunicat, denunciar que l'incident "posa de manifest un problema sistèmic més gran de persones marginades de la societat que no són tractats amb la dignitat i el respecte que mereixen".

"No hi ha herois en aquesta situació."

També demanen que el nivell d'atenció mediàtica que està rebent la història serveixi per trobar solucions a llarg termini per a casos similars.

Patel era a Adelaide perquè és d'on és la seva parella actual, l'actriu Tilda Cobham-Hervey.

L'actor, amb arrels índies, va saltar a la fama el 2008 amb l'oscaritzada "Slumdog Millionaire". Des de llavors ha participat en diversos films i sèries conegudes, com "Chappie", "Lion" i "The Newsroom". La seva pel·lícula més recent és "El caballero verde", estrenada el 2021.

ARXIVAT A:
CinemaAustràlia
Anar al contingut