Un fragment de la sèrie xinesa "Herois en situació de perill"

La Xina fa una sèrie de ficció sobre la Covid on es presenta com l'exemple a seguir

"Herois en situació de perill", relata de quina manera herois anònims han lluitat contra la pandèmia i l'han derrotada, s'estrenarà dijous a través de la CCTV, la televisió pública xinesa

Actualitzat

La Xina presumeix d'haver erradicat el coronavirus i així ho fa palès en una sèrie de televisió de set capítols, en què xinesos de diversos sectors de la societat ajuden en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

La sèrie de ficció, titulada en xinès "Zui Mei Ni Xing Zhe", que es tradueix com "Herois en situació de perill", s'estrenarà dijous a través de la CCTV, la televisió pública xinesa.

El seu objectiu és promoure l'esperit de combat de la Xina contra la Covid-19, que es caracteritza per posar la vida de les persones en primer lloc, la solidaritat nacional, l'autosacrifici, el respecte a la ciència i el sentit de missió en pro de la humanitat, ha dit Xue Jijun, qui produeix la sèrie de televisió.

Exaltació patriòtica i dramatisme a grans dosis, per relatar de quina manera herois anònims han lluitat sense treva contra la pandèmia i l'han derrotada.

 

ARXIVAT A:
TelevisióCoronavirus
Anar al contingut