Barcelona

La xarxa respon amb humor Rajoy i fa befa de l'errata en l'adreça de la carta dirigida a Pina de Sant Jaume

La xarxa respon amb humor la carta de resposta de Rajoy a Artur Mas. Twitter fa befa de l'errata en l'adreça d'un text dirigit al Palau de la Generalitat de la Pina de Sant Jaume.

Felip GordilloActualitzat
La carta de resposta de Mariano Rajoy a Artur Mas generarà reaccions polítiques, articles periodístics, debats radiofònics i televisius i, en la nova era de la informació, milers de tuits. La xarxa ja bull amb la publicació del text i, com sol ser habitual, barreja informació, anàlisi i humor.
 
Aquest cop, les mirades i els "hashtags" fan befa d'una errata en la carta enviada per Rajoy. Algú sap on para Pina de Sant Jaume? Aquesta és l'adreça que apareix a la missiva, just a sota de la direcció Palau de la Generalitat.
 
Tal com es pot comprovar en el PDF que han fet arribar els mitjans, algú s'ha equivocat a l'hora de posar l'adreça. No ha passat res, la carta ha arribat igualment a la destinació. I no sembla que aquesta pugui ser la causa perquè el govern espanyol hagi trigat més de 50 dies a contestar-la.
 
Sigui com sigui, a Twitter ha començat a circular l'etiqueta #PinadeSantJaume amb piulades humorístiques de tots els tipus: àcides, iròniques i amb força mala bava.
           

Això només és un tastet; més a #PinadeSantJaume.
Anar al contingut