Per què serveixen les comarques?
UAB

La UAB estrena línies de bus directes amb el Moianès, Osona i la Vall del Tenes

La posada en marxa coincideix amb l'inici del segon semestre i la represa parcial de classes presencials

RedaccióActualitzat

L'arrencada, aquesta setmana, del segon semestre de la Universitat, i la represa parcial de les classes presencials, ha coincidit, al Moinès, amb la posada en marxa d'un nou servei d'autobús que connecta directament amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Cada dia hi haurà tres autobusos d'anada i tornada, coincidint amb les hores d'entrada i sortida dels estudiants.

El recorregut fins a la UAB té l'origen a Moià i passa per Castellterçol, Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui.

Aquesta era una antiga reivindicació els estudiants d'aquesta comarca.

Èric Romeu, promotor de la campanya de recollida de firmes, ha explicat a Catalunya Ràdio que l'objectiu és evitar el despoblament de la comarca causat per la marxa dels joves "per poder estudiar" que, "sovint, després acaben no tornant".

Amb la incorporació d'aquesta línia d'autobusos, un trajecte que podia durar més de dues hores es fa en una hora i vint minuts.

Aquest dilluns, 15 de febrer, també s'han posat en marxa dues altres noves línies d'autobús que milloren la mobilitat dels estudiants de la UAB, des d'Osona i des de la Vall del Tenes.

La primera connecta la UAB amb els municipis de Vic,Tona i la Garriga.

La segona també té tres autobusos diaris i arriba a al campus de la UAB passant per Riells del Fai Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall.

ARXIVAT A:
MobilitatUniversitat
Anar al contingut