Jocs Olímpics

La txeca Katerina Emmons guanya la primera medalla d'or dels Jocs de Pequín

La txeca Katerina Emmons ha tingut l'honor d'haver guanyat la primera medalla d'or dels Jocs Olímpics de Pequín. Emmons s'ha imposat a la final de carrabina d'aire sobre 10 metres de tir femení, superant la russa Lioubov Galkina i la croata Snjezana Pejcic, plata i bronze respectivament. També s'ha de remarcar que Chen Xiexia ha aconseguit el primer or per a la Xina. L'atleta ha guanyat la prova de 48 kg d'halterofília femenina, i ha quedat per davant de la turca Sibel Ozkan, que ha aconseguit la plata, i de la taiwanesa Wei-Lin Chen, bronze.

Actualitzat
Derrota de la selecció espanyola de bàsquet femení

Mal debut de la selecció espanyola de bàsquet femení. L'equip que dirigeix Evaristo Pérez ha caigut contra la Xina per 67-64 en un partit en què la selecció amfitriona ha estat superior en els quatre quarts. Les subcampiones d'Europa han notat en excés la tensió del debut davant un combinat xinès esperonat per més d'11.000 fidels seguidors.

Decepció en la gimnàstica

Es confiava molt en la classificació de l'equip espanyol per a la final per equips de gimnàstica, però totes les aspiracions s'han esvaït aquest diumenge. L'actuació a la barra ha estat més que discreta, i mentre que Deferr i Rafa Martínez han complert els mínims, Sergio Muñoz i Manuel Carballo han fet uns exercicis decebedors. L'equip espanyol ha quedat fora de la competició per equips.

No obstant això, el premianenc Deferr, l'alacantí Isaac Botella i Rafa Martínez Martínez encara conserven opcions de medalla individual en terra, salt i en el concurs complet, respectivament. Martínez, però, s'ha queixat de la puntuació que ha rebut del jurat en la classificació per a la final de terra, ja que l'han puntuat per sota de l'exercici que ha fet i això l'ha privat de poder lluitar per una segona medalla.

Beatriz Ferrer-Salat no participarà a la prova de doma clàssica

La genet catalana s'ha vist obligada a retirar-se dels Jocs Olímpics després que el seu cavall, "Fabergé" no es recuperés d'una lesió que va patir durant un entrenament a Sha Tin la setmana passada. Des del moment de la lesió el cavall havia fet repòs i els veterinaris de l'equip li havien administrat una medicació suau per evitar que dongués positiu en el control antidòping. Tot i així, "Fabergé" seguia per damunt dels nivells permesos i davant de l'imminent reconeixement dels jutges de la prova l'equip espanyol ha optat per retirar-lo de la competició. Beatriz Ferrer-Salat va guanyar la medalla de bronze als Jocs Olímpics d'Atenes.

Ensurt a la boxa

Farani Tavui, boxejador de Samoa, ha protagonitzat l'ensurt de la jornada en rebre una severa pallissa en el combat que l'ha enfrontat al croat Marijo Sivolija-Jelica per la qual ha hagut de ser ingressat a un hospital. Tavui s'ha desplmat sobre la lona i ha perdut el coneixement per la qual cosa ha estat traslladat a un centre hospitalari per rebre atenció sanitària. Deprés d'uns primers minuts d'incertesa, la comissió mèdica de la Federació Internacional de Boxa ha informat que Farani ha recuperat el coneixement i ja està fora de perill.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut