Sean Lennon i James McCartney en una selfie compartida a les xarxes
Sean Lennon i James McCartney en una selfie compartida a les xarxes (Instagram @jamesmccartneyofficial)

Així sona la cançó conjunta dels fills de Lennon i McCartney, "Primrose Hill"

En un missatge a les xarxes socials, els dos descendents dels Beatles deixen la porta oberta a seguir fent projectes junts

RedaccióActualitzat

Els fans més nostàlgics dels Beatles tornen a estar de sort. Després que fa uns mesos s'estrenés "Now and then", un tema inèdit de la banda de Liverpool, recuperat amb la intel·ligència artificial, ara els fills de Paul McCartney i John Lennon, James i Sean, han publicat conjuntament una nova cançó, "Primrose Hill".

James McCartney, fill de Paul i Linda McCartney, i Sean Ono Lennon, fill de John Lennon i Yoko Ono, han escrit a quatre mans aquesta balada nostàlgica i acústica que parla d'una zona del nord de Londres i el poder de les seves vistes panoràmiques sobre la ciutat.
 


A les xarxes socials, McCartney s'ha mostrat "molt emocionat" de compartir aquesta col·laboració amb Lennon, a qui s'ha referit com un "bon amic". A més, ha deixat la porta oberta a continuar fent projectes junts.

"Amb la sortida d'aquesta cançó sembla que realment estem posant les coses en marxa i estic molt emocionat de continuar compartint música amb vosaltres."

 

Primer projecte conjunt

"Primrose Hill" és el segon single de James McCartney aquest any, després que al febrer publiqués "Beautiful", el seu primer llançament des del 2016.

McCartney, de 46 anys, ha participat en alguns projectes musicals en el passat,  com també ha fet Sean Ono Lennon, amb una sèrie de discos en solitari a les seves espatlles.

L'exBeatle Paul McCartney ja ha mostrat el seu suport a la cançó, compartint-la a les xarxes socials i amb missatges d'afecte cap a Sean Ono Lennon, que ara té 48 anys.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut