Barcelona

La queixa del lector: "Situació precària de les oficines dels serveis educatius"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Els treballadors i les treballadores dels serveis educatius de la ciutat de l'Hospitalet s'han posat en contacte amb Elmeu3cat24 per denunciar la situació precària en què estan treballant després de l'incendi que hi va haver a la seva seu. Va ser al gener, arran d'un robatori.

Ja fa tres mesos de l'incident i encara no s'hi ha fet cap reparació. Els treballadors del servei educatiu estan reubicats en diferents espais de la ciutat i, per sort, han pogut seguir treballant. Malgrat tot, això també comporta certs problemes a l'hora de poder completar la seva feina. El fet d'estar en localitzacions diferents crea dificultats a l'hora de coordinar-se i comunicar-se. Tampoc disposen de mobiliari i han d'atendre les famílies en condicions inadequades.

Temen que tota aquesta situació s'allargui i afecti encara més la qualitat de la feina que poden oferir i, de retruc, els alumnes, les famílies i el professorat que necessiten dels seus serveis. Amb aquesta denúncia volen demanar que es prenguin les accions necessària perquè es facin les obres de l'edifici i puguin tornar a la normalitat.


Tens alguna denúncia semblant i vols que se'n faci ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

 · Un altre macrohotel al Raval
 · Desnonament sorpresa d'una guarderia
 · Obstacles a la Diagonal
 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble-sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda

Anar al contingut