Catalunya

La queixa del lector: "Cassolada per un barri digne"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que ens féssim ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai: envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Un nombrós grup de veïns i comerciants de diferents zones del Raval van decidir crear una plataforma per afrontar els problemes que afecten aquest barri de Barcelona com "la inseguretat ciutadana, la brutícia, el soroll, la delinqüència, l'incompliment de les ordenances municipals, l'ocupació il·lícita del carrer o l'incivisme". Així va néixer Raval per Viure.

Una de les iniciatives que planteja aquesta plataforma per fer sonar la seva ve és una "cassolada els dijous del mes de novembre".

Raval per Viure s'ha posat en contacte amb el 3cat24 per reivindicar "un barri digne" i animar tots els veïns perquè se sumin a la iniciativa:

"Veïns i comerciants de diferents carrers conflictius del barri del Raval, farts que no se sancionin amb més contundència els problemes de delinqüència i incivisme que patim cada dia, manifestarem el nostre descontentament mitjançant una cassolada els pròxims dijous del mes de novembre de 2010 (11, 18 i 25), de 21.30 a 21.45 h.  La cassolada la farem des de casa nostra, no a peu de carrer, desprès que el dimecres 3 de novembre veïns del carrer Sant Climent van ser increpats i amenaçats pels traficants que impunement fan 'feina' en aquest indret, pel fet de reclamar un carrer segur xiulant i fent sonar olles i casseroles.  Per un barri on la delinqüència i l'incivisme no siguin els amos del carrer. Per un barri on els veïns puguin transitar sense témer per la seva seguretat. Reclamem que la legalitat vigent es compleixi als carrers de Robadors, Sant Rafael, Sant Pau, Hospital, San Climent, Rambla del Raval, Nou de Sadurní, Espalter, Sant Ramon, de l'Om ... "

I tu, què en penses d'iniciatives com aquesta? Creus que serveixen per alguna cosa o simplement "fan soroll" i prou? Ets del barri i penses sumar-te  a alguna cassolada? 

Deixa el teu comentari o envia'ns les teves noticies!
_____________________________________________________________________________

Si tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir d'altres:
 · Salvem l'estació de Sant Feliu de Llobregat
 · L'escassa recollida de brossa a l'Estartit
 · L'Ajuntament de Cabrils tira a terra un aqüeducte catalogat
 · Una estació meteorològica en un lloc de tradició centenària
 · La indefensió dels ciutadans
 · Quina és la solució perquè les companyies de telefonia mòbil ens donin de baixa?
 · La missió de donar-se de baixa de Movistar
 · Situació precària de les oficines dels serveis educatius
 · Un altre macrohotel al Raval
 · Desnonament sorpresa d'una guarderia
 · Obstacles a la Diagonal
 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble Sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda
 . El govern bloqueja l'ampliació de l'escola Trama de Sabadell
 . Degradació de la Plaça Reial
 . Expropiacions no notificades
 . Enderrocament a Blanes en un mes

Anar al contingut