Brussel·les

La policia notifica a un motociclista belga la seva mort en un accident de trànsit

Rebre la notícia de la mort d'un familiar en un accident de trànsit és un mal tràngol que ningú voldria passar, però a Bèlgica s'ha donat un cas d'allò més inversemblant. Dos agents de policia van personar-se a casa d'un motociclista per notificar-li ni més ni menys la seva pròpia mort. Sorpresa majúscula per als uns i per als altres i un malentès que finalment s'ha pogut resoldre.

Actualitzat
El suposat accident de la víctima que encara és viva va tenir lloc dijous a la nit a prop de Brussel·les. El conductor d'una motocicleta va morir i el seu rostre va quedar irreconeixible. Com que no duia documentació al damunt, la policia va identificar inicialment la víctima a través de la placa de matrícula de la moto que conduïa, segons informa el diari belga "Nieuwsblad".

La policia va acudir llavors a casa de la presumpta víctima per informar-ne la família, però els agents es van endur una sorpresa en trobar-se cara a cara amb el suposat mort. La investigació per aclarir aquest embolic va concloure que la víctima de l'accident havia falsificat la matrícula o havia robat la placa. Finalment, va ser identificat gràcies al telèfon mòbil.
Anar al contingut