La Policia Nacional estarà present a la desfilada de dijous a la Castellana de Madrid (Reuters)
La Policia Nacional estarà present a la desfilada de dijous a la Castellana de Madrid (Reuters)
Madrid

La Policia Nacional participarà en la desfilada del Dia de la Hispanitat

Aquest cos policial, que no té caràcter militar, prendrà part en aquesta desfilada a Madrid per primer cop en els últims 30 anys i, segons Defensa, la seva presència no està relacionada amb els fets de Catalunya

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional participarà, per primera vegada des de fa més de 30 anys, en la desfilada del Dia de la Hispanitat dijous que ve al passeig de la Castellana de Madrid, segons han informat fonts del Ministeri de Defensa. Aquesta és la principal novetat de l'acte del 12 d'octubre.

A més de les agrupacions que cada any desfilen per la festa nacional espanyola, entre elles la Guàrdia Civil, s'incorporaran aquest any una unitat motoritzada de la Policia Nacional amb la finalitat de reconèixer la feina que fa aquest cos, que no té caràcter militar, una condició que sí té la Benemèrita.

Defensa ha puntualitzat que la presència en la desfilada terrestre de vehicles i agents de la Policia Nacional no està relacionada amb els fets de Catalunya, sinó que es va acordar, diu, a final d'agost.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OTerrorisme
Anar al contingut