Girona

La Plataforma no a la MAT estudia la possibilitat de convocar una nova manifestació

Després de la polèmica generada aquests dies al voltant de la línia de molt alta tensió, la Plataforma no a la MAT assegura que està estudiant la possibilitat de convocar una nova manifestació en contra d'aquesta instal·lació. En declaracions a Catalunya Ràdio, el portaveu de la plataforma, Joan Martí, ha assegurat que la gent està molesta pel fet que s'hagi utilitzat la nevada d'aquesta setmana per defensar la construcció de la MAT. Martí, a més, assegura que han rebut moltes peticions per organitzar una nova mobilització en contra d'aquesta instal·lació, ja que els ciutadans estan "indignats" amb la manera com el govern tracta les comarques gironines en matèria elèctrica.

Actualitzat
Segons el portaveu de la plataforma, la línia de molt alta tensió no hauria evitat els problemes de subministrament provocats per la forta nevada de dilluns passat, i recrimina als polítics que l'hagin utilitzada per defensar-ne la instal·lació i desviar-se del tema.

Martí assegura que aquest tipus d'argument només serveix "per tapar les vergonyes i tirar pilotes fora", i que "no és la primera vegada, sobretot al territori gironí, que es fa una mala inversió i una planificació deficient".

Des de la plataforma reclamen més inversió en les instal·lacions actuals i més suport per part del govern, i exigeixen que dimiteixi el director general d'Energia, Agustí Maure.
Anar al contingut