Osca

La germana de Mainar, únic acusat de la mort de l'alcalde de Fago, defensa la seva innocència

Sisena jornada del judici per l'assassinat de l'alcalde de Fago, Miguel Grima. Marisa Mainar, germana de Santiago Mainar, l'únic acusat, ha defensat la innocència del seu germà. Ha assegurat que "mai" ha escoltat cap paraula que li fes sospitar que amagava alguna cosa. Sobre Miguel Grima, Marisa Mainar ha dit que era una persona intolerant i que tenia molts problemes amb els veïns.

Actualitzat
La dona ha recordat que Santiago Mainar li havia dit que Grima tenia tants problemes amb la gent que la situació "acabaria en una tragèdia" i ha insistit que el seu germà no tenia problemes amb ningú.

Sobre la confessió de Santiago Mainar, Marisa Mainar ha explicat que ho va fer per treure pressió al poble perquè ell pensava que "si algú havia de carregar-se l'assassinat havia de ser ell". El motiu: no tenia "càrregues familiars". Malgrat això i segons l'opinió de Marisa Mainar, el seu germà no va mesurar les conseqüències del que estava fent perquè eren moments molt difícils, de moltes emocions i sensacions d'angoixa.

A banda de la germana de Mainar, aquest dilluns també han declarat diferents testimonis, que han posat de manifest que a Fago hi havia un ambient molt tens. Els veïns del poble tenien diverses causes obertes per permisos d'obres, problemes amb l'empadronament o fins i tot agressions. Alguns d'aquests testimonis han explicat que quan Grima va convertir-se en alcalde, va canviar la seva manera d'actuar i es va tornar més estricte. Això el va portar a perdre molts amics, han afegit.


Anar al contingut