Fórmula 1

"La Fórmula: Gran Premi del Canadà", per Esport3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 del Canadà, del qual es farà un ampli seguiment a Esport3. Francesc Latorre i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 23.00.

Actualitzat

La Fórmula 1 arriba al Canadà. Els McLaren arriben al circuit Gilles Villeneuve amb ganes de seguir puntuant després d'haver-ho fet a Mònaco. Alonso destaca les millores en el turbo del seu monoplaça, sobretot perquè a Mont-real el més important és el motor. Hamilton i Rosberg mantindran el seu particular duel al capdamunt de la classificació i Sebastian Vettel continua sumant punts carrera rere carrera al volant del seu millorat Ferrari.

Diumenge, a les 23.00, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit de Mont-real amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir a la web de l'Esport3  , telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

#F1TV3

Anar al contingut