Futbol

La Federació Catalana de Futbol celebrarà eleccions el pròxim 26 de març

La Federació Catalana de Futbol tindrà nou president el pròxim 26 de març. L'assemblea extraordinària de clubs celebrada aquest dissabte ha fixat aquesta data com el dia de les eleccions que serviran per escollir els nous responsables del futbol català. Després que el desembre passat Jordi Casals es veiés obligat a posar punt final al seu mandat per la dimissió en bloc de 16 membres de la seva junta, els clubs catalans han donat un pas més per acabar amb la paràlisi que viu el màxim organisme del futbol del nostre país.

Actualitzat
A finals de març, doncs, la paràlisi que viu des de la dimissió majoritària de 16 membres de la junta el passat desembre arribarà a la seva fi pel bé del futbol català. La gestió de Jordi Casals ha quedat en entredit però el cert és que des de fa anys la Federació no aixeca cap. 

Casals va posar la Federació en mans d'una junta transitòria que va convocar l'assemblea que aquest dissabte ha posat data a les eleccions: el 26 de març. El pròxim dilluns es constituirà la junta electoral i a partir del divendres següent es començaran a conèixer els aspirants. Casals ha dit, de moment, que vol optar a la reelecció. 
Anar al contingut