Barcelona

La directora Isabet Coixet acaba a Barcelona el seu últim film, "Mapa dels sons de Tòquio"

La directora de cinema Isabel Coixet tanca aquest dijous al barri de Gràcia de Barcelona el rodatge de la seva última pel·lícula, "Mapa dels sons de Tòquio", una cinta ambientada a la capital nipona que té com a protagonistes l'actriu Rinko Kikuchi i Sergi López. Coixet defineix la seva última cinta com un "thriller romàntic i sentimental", però també com una història "absolutament marciana", amb moltes escenes sexuals, tot i que no de llit. La directora va començar a rodar aquest film, produït per Mediapro i Versátil, a mitjans de novembre i l'acaba a Barcelona.

Actualitzat
"Mapa dels sons de Tòquio" està protagonitzada per l'actriu Rinko Kikuchi, nominada a l'Òscar per la seva actuació a "Babel". Ella hi interpreta el paper de Ryu, una noia solitària i d'aspecte fràgil que treballa en una llotja de peix de la capital japonesa i que, esporàdicament, rep encàrrecs com a assassina a sou. David, interpretat per Sergi López, és un home d'origen espanyol que té un negoci de vins a Tòquio, i el seu sogre el culpa del suïcidi de la seva filla.

Tot i que no hi ha escenes de llit, ha explicat Coixet, sí que n'hi ha moltes de sexuals, que són "clau per conèixer per què els personatges de Sergi i Rinko, tan diferents, acaben traient espurnes".

L'actor Sergi López creu que la història d'aquesta pel·lícula és arriscada i gens convencional i amb un guió "molt, molt ben escrit". Per ell, assegura, el projecte ha estat una "ganga", "com un regal de Reis avançat", i "em sento fins i tot culpable de tenir la sort de ser actor".

Kikuchi, de la seva banda, s'ha mostrat satisfeta de poder formar part d'aquest projecte "europeu", i ha assegurat que el guió de Coixet "és molt poètic, m'ha encantat".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut