Barcelona

La CUP ratifica Mireia Vehí com a cap de llista el 10N amb un 80% dels vots a favor

RedaccióActualitzat

La militància de la Cup ha ratificat  amb el  80% dels vots la llista encapçalada per Mireia Vehí, Albert Botran i Eulàlia Reguant per Barcelona a les eleccions al Congrés dels Diputats. A Lleida i Tarragona s'han ratificat els dos primers noms de la llista amb el 90% de vots. A Girona, amb el 89,4%.

Aquestes seran les primeres eleccions espanyoles on la formació anticapitalista ha decidit concórrer.


Un llista tancada

A diferència d'altres ocasions, en què es permetia escollir els candidats, la CUP aquesta vegada, per falta de temps, ha preparat una llista ja tancada que la militància finalment ha validat mitjançant el vot electrònic. El fet que la llista, proposada per membres del grup parlamentari i del secretariat, s'hagi hagut d'aprovar en la seva totalitat ha aixecat alguns recels perquè hi havia nuclis que apostaven per poder escollir l'ordre dels representants.  

Mireia Vehí, cap de llista per Barcelona, és l'actual portaveu del secretariat nacional, del qual forma part també Eulàlia Reguant.

A Tarragona, la candidatura l'encapçala l'exregidora de Reus Mariona Quadrada. La llista de Girona l'encapçala Non Casadevall, regidor per Sumem Banyoles. I a Lleida, el primer lloc de la llista cupaire l'ocupa l'exregidor de la capital Francesc Gabarrell.

ARXIVAT A:
CUPEleccions generals 2019-10N
Anar al contingut