La Bruixa d'Or obté el segon triomf a la lliga davant l'Obradoiro i se situa líder provisional (71-88)

La Bruixa d'Or ha fet una actuació superba a la pista de l'Obradoiro (71-88) i obté el segon triomf consecutiu que el situa líder provisional de la lliga. Els manresans, que han aconseguit un màxim avantatge de 19 punts, han desplegat un joc col·lectiu en què totes les peces de l'equip han col·laborat i que els gallecs no han pogut neutralitzar.

Tot i que Río Natura Monbús ha començat posant-se al davant del marcador amb un triple de Corbacho, la Bruixa d'Or ha pogut capgirar-lo ben aviat amb tres triples seguits. Possessions ràpides i molta anotació han estat la nota dominant del primer quart que ha acabat amb una reacció del Monbus gràcies al trident Muscala, Prumprla i Corbacho (23-22). Una defensa agressiva de l'Obradoiro al segon quart ha travat el joc de la Bruixa d'Or. Els manresans han tardat tres minuts en anotar, però quan han pogut fer-ho han aconseguit un parcial de 0 a 6 amb un Salva Arco destacat. Arco ha estat el jugador més valuós dels manresans a la primera part amb 11 punts anotats. Kody ha aconseguit el sisè triple dels manresans que els ha permès marxar amb el màxim avantatge al descans (39-43).

Salva Arco ha començat amb un triple la segona part i l'equip ha agafat l'avantatge més gran des de l'inici del partit amb 14 punts de diferència (54-68). Els manresans han jugat com un equip per sobre de les individualitats anotant una mitjana de 20 punts per quart. S'ha arribat a un parcial de 15 a 25 i amb Erikson refredant els tímids intents de la reacció local amb 2 triples. El primer bàsquet de Larsen ha arribat al tercer quart quan s'ha aconseguit un avantatge de 19 punts (59-78). Els problemes en la defensa gallega han permès els manresans desplegar un recital ofensiu amb Erikson al capdavant i augmentar la diferència en el marcador fins acabar amb el 71 a 88 final. La Bruixa d'Or ha fet un recital a Fontes Do Sar amb 12 de 26 triples, un 46% d'encert.