Bàsquet

Jutges cronometradors de bàsquet controlaran el temps als debats televisius entre Zapatero i Rajoy

Els organitzadors dels dos debats que faran José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy han decidit demanar ajuda al món de l'esport. Ja se sap que els partits són molt primmirats i, per aquest motiu, l'Acadèmia de la Televisió ha decidit trucar a la porta de les federacions de bàsquet per contractar cronometradors. Així, el temps d'intervenció de cada candidat el controlarà un jutge cronometrador de bàsquet.

Actualitzat
Poc es podien pensar els jutges de taula d'un partit de bàsquet que ben aviat es convertiran també en protagonistes indirectes dels dos debats televisius, que organitza l'Acadèmia de la Televisió, que a partir de la setmana que ve mantindran Rodríguez Zapatero i Rajoy. El coodirector i realitzador d'aquests debats, Fernando Navarreta, ha explicat que aquests jutges cronometradors de bàsquet estan més acostumats a la pressió i a aquesta feina que no un ajudant de realització, que és qui en condicions normals controla el temps en un debat televisiu. Els cronometradors no sortiran en pantalla i treballaran des de la sala de realització.

Els jutges cronometradors de bàsquet elegits per aquests debats encara no se saben, l'organització els ha sol·licitat i l'únic que se sap és que pertanyen a la Federació Madrilenya de Bàsquet.
Anar al contingut