Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Ministre d'Afers Exteriors i Cooperació

José Manuel García-Margallo, un expert en economia i la UE, nou ministre d'Exteriors

El nou ministre d'Exteriors és José Manuel García-Margalló (Madrid, 1944). Llicenciat en Dret i Economia per la Universitat de Deusto el 1965, va obtenir un màster de legislació tributària a la Universitat de Harvard i és Inspector de Finances de l'Estat des del 1968. El 1973 va ser secretari general tècnic del Ministeri d'Economia i Hisenda d'Espanya i representant d'Espanya a l'OCDE. Ha estat professor d'Harmonització Comunitària al Màster de Comunitats Europees.

Redacció Actualitzat
José Manuel García-Margalló es va iniciar en política de ben jove, ja que va militar en les Juventudes Monárquicas Españolas (JME) des del 1960. El 1975 va ser un dels fundadors de la Federación de Estudios Independientes (FEDISA), associació de caràcter polític dirigida per Manuel Fraga Iribarne.

De 1977 a 1979 va ocupar el càrrec de director general de Desenvolupament Comunitari del Ministeri de Cultura d'Espanya (1977-1979) i va ser elegit diputat per Melilla per la Unió del Centre Democràtic a les eleccions generals espanyoles de 1979, en què va exercir el càrrec de secretari general del Grup Parlamentari Centrista.

No va revalidar l'acta de diputat i va passar al Partit Demòcrata Popular (després integrat en el Partit Popular), amb el qual va ser escollit diputat per la província de València a les eleccions generals espanyoles de 1986, 1989 i 1993, on ha estat portaveu d'Economia i Hisenda. El 1994 va dimitir del seu escó, substituït per Vicente Martínez-Pujalte López, per presentar-se amb el Partit Popular Europeu a les eleccions al Parlament Europeu, on ha estat vicepresident de la Subcomissió d'Afers Monetaris (1994-1999) i de la Comissió d'Afers Econòmics i Monetaris (1999-2004).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut