L'actor Peter Dinklage en una imatge d'arxiu durant l'estrena de la sisena temporada de "Joc de trons" a Los Angeles (Reute…
L'actor Peter Dinklage en una imatge d'arxiu durant l'estrena de la sisena temporada de "Joc de trons" a Los Angeles (Reuters)
Estats Units

"Joc de trons" s'acabarà en la vuitena temporada, l'estiu del 2018

La setena temporada, que tornarà a recórrer a paisatges d'Espanya per a les localitzacions, s'estrenarà l'estiu de l'any que ve

RedaccióActualitzat

La sèrie "Joc de trons" s'acabarà definitivament d'aquí a dues temporades. Els programadors de la cadena nord-americana HBO han anunciat que la vuitena edició posarà punt final a la sèrie, una de les més exitoses dels últims anys a la televisió. Els directius del canal han avançat, però, que estudiaran la possibilitat de fer un "spin-off" o una preqüela de la sèrie en el futur.

Les pròximes setmanes començarà el rodatge de la setena temporada de "Joc de trons", que tornarà a recórrer a paisatges d'Espanya per a les localitzacions, en concret d'Andalusia, Euskadi i Extremadura. Aquesta nova temporada, de set capítols, s'estrenarà l'estiu de l'any que ve. La vuitena i última entrega de la sèrie s'emetrà molt probablement l'estiu del 2018.

Anar al contingut