Investiguen l'agressió dels vigilants d'una discoteca a dos nois que es volien colar
Un moment del vídeo difós a les xarxes socials en què es pot veure l'agressió (Imatge: Marckuuss)
Sant Quirze del Vallès

Investiguen l'agressió dels vigilants d'una discoteca a dos nois que es volien colar

Els fets van passar a la discoteca Waka, situada a la Zona Hermètica, a Sant Quirze del Vallès, i l'Ajuntament els ha titllat de "racistes" i els ha condemnat

ACN / RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a dos nois que dissabte intentaven colar-se a la discoteca Waka, situada a la Zona Hermètica, a Sant Quirze del Vallès. Els nois han denunciat els agents de seguretat del local per haver-los agredit quan els van enxampar.

Un dels agredits ha assegurat a TV3 que els van prohibir l'entrada a la discoteca Waka pel seu aspecte i que per això van decidir colar-se.

"Em van negar l'entrada la primera vegada que vaig fer la cua. La segona, també."

"Vaig preguntar i, segons ells, hi ha una càmera que decideix qui passa i qui no. Això és una tonteria. El meu amic no és de pell fosca però es nota que és llatí. Com que anava amb mi, no ens van deixar passar i ens vam voler colar, cosa que va ser un error gravíssim."

 

Un dels joves agredits ha parlat a TV3

 

Segons es pot observar en un vídeo difós a les xarxes socials, un jove està enfilat en uns contenidors de la brossa intentant entrar al recinte de la discoteca saltant per damunt d'una tanca. Un agent de seguretat, però, l'enxampa i li reclama que baixi a terra.

El noi baixa i en un primer moment l'agent de seguretat l'acompanya per fer-lo fora de la zona, però apareixen dos agents més i l'empenyen contra els contenidors, l'agafen pel coll i li donen cops a la cara, el fan caure i, un cop a terra, li donen puntades de peu a l'abdomen.

 

 

Mentrestant, de dins el recinte surt un altre jove que ja havia aconseguit colar-se a la discoteca i desfà el camí. El noi es queda enfilat als contenidors però un agent de seguretat el llença a terra violentament.

Un segon vídeo mostra com tornen a agredir a un dels nois, i aquesta vegada hi intervé algú que sembla un responsable de la sala, que dona puntades de peu al cos mentre l'agent de seguretat el colpeja a la cara amb la porra extensible.

 

 

Després de l'agressió, els nois van anar a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on se'ls va atendre per policontusions i posteriorment van presentar denúncia​ a la Policia Local de Sant Quirze.

La investigació, però, l'han assumit els Mossos d'Esquadra de Sabadell, que treballen per esclarir el cas, tipificat com a delicte de lesions lleus, i identificar-ne els autors.

 

 

TV3 ha intentat, sense èxit, contactar amb els responsables de la discoteca Waka.


L'Ajuntament titlla l'agressió de "racista"

L'Ajuntament de Sant Quirze ha emès un comunitat en què "condemna les agressions autoritàries i racistes que fa temps denuncien alguns usuaris de l'oci recreatiu a la Zona Hermètica". I afegeix que "la reiteració" de fets com aquest "han posat en alerta" el consistori.

I va més enllà, denunciant manca d'efectius policials:

"Tot i que hi ha més dotació de Mossos d'Esquadra, Barcelona ens deixa sense recursos als municipis de la Regió Metropolitana, i això comporta que situacions com aquesta en municipis com el nostre no tinguin la resposta ràpida que es mereixen."


També asseguren que demanaran una reunió amb el Departament d'Interior i la Direcció General de Policia "per trobar sortida als focus concrets d'inseguretat i control dels espais que el consistori ja té detectats".

ARXIVAT A:
PolicialRacisme
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut