Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Vic

Investiguen la mort d'un home en una baralla a Vic que va rebutjar l'assistència mèdica

La víctima va ser agredida divendres, va rebutjar ser atès pel SEM i 24 hores després va acabar a l'hospital i va avisar els Mossos

Un veí de Vic ha mort per una agressió en una baralla. L'home va quedar ferit divendres, però va rebutjar l'assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 24 hores després, va anar a l'hospital i va avisar els Mossos, però va acabar morint.

La policia investiga ara els fets. Segons expliquen els Mossos, al voltant de la una de la matinada de la nit de divendres a dissabte van rebre un avís per una baralla a la zona del barri del Remei de Vic.

Els agents que van anar fins al lloc van parlar amb l'home, que els va explicar que l'havien agredit amb un objecte contundent, però va rebutjar l'assistència mèdica. Tampoc va voler que el traslladessin a un hospital.

Unes hores després, ja a la nit de dissabte --a les 23.00--, els Mossos van rebre un avís de la mateixa víctima, que en aquesta ocasió va ser traslladada a un centre hospitalari on ha mort hores després a conseqüència de les lesions.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut