Incredulitat en un poble de Palència per l'aparició de sobres amb diners
Incredulitat en un poble de Palència per l'aparició de sobres amb diners

Incredulitat en un poble de Palència per l'aparició de sobres amb diners

Alguns veïns han trobat a la seva bústia sobres amb diners, apareguts de forma aleatòria i sense cap motiu aparent

Trobar-te un sobre amb 50 euros a dins a la bústia de casa. És el que els ha passat a alguns habitants de Villarramiel, un petit poble de la Tierra de Campos, a Palència.

Els veïns estan atònits per l'aparició aleatòria d'aquests sobres amb diners a les bústies, però en alguns casos també sota la porta o, fins i tot, a la cistella de la bicicleta.

Tot plegat sense cap explicació aparent. L'alcaldessa del poble, Nuria Simón, ha explicat que els primers sobres van aparèixer la setmana passada i que avui són almenys 16 les persones que han rebut la petita "sorpresa".

Tot i que la majoria duien 50 euros a dins, no sempre els sobres contenien la mateixa quantitat. N'hi havia amb 70 euros, i n'hi havia només amb dos euros, i han aparegut en diferents moments del dia o la nit.

"No sabem què pensar. Alguns veïns han decidit donar el seu sobre a l'Església."


Els veïns segueixen buscant una explicació coherent a aquest fet. Alguns d'ells ho adjudiquen a una simple generositat i altres ho han rebut amb una certa desconfiança.

 

Una veïna de Villarramiel ensenya la bústia on es va trobar el sobre amb els diners

 

Alguns dels beneficiats han anat al banc, i fins i tot a la Guàrdia Civil, per comprovar que es tracta de diners de curs legal i no és pas diner fals.

El repartiment dels diners sembla haver estat totalment a l'atzar, perquè no existeix cap relació d'edat, de nivell de recursos, ni de proximitat de residència entre els afortunats.

Algunes veïnes amb menys sort han rebut un sobre on, a l'interior, hi havia una nota amb el seu nom juntament amb un cor i la frase "la reina de la casa".

Al poble no s'està parlant d'una altra cosa, i els veïns ja comencen a sospitar de l'existència d'un tipus de Robin Hood que va deixant sobres amb diners sense saber quines són les seves intencions.

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut