El foc s'ha originat a una pila de cotxes per desballestar (Bombers)

Crema una gran pila de cotxes desballestats en una nau de reciclatge de Castellbisbal

Diverses dotacions dels Bombers hi estan treballant i la columna de fum es pot veure des de diferents punts del Baix Llobregat

RedaccióActualitzat

Els Bombers han estabilitzat un incendi en una nau de reciclatge de ferralla al polígon de Castellbisbal, al Vallès Occidental, que s'ha declarat a tres quarts de sis del matí d'aquest dissabte.

L'Ajuntament de Sant Andreu del Barca, municipi adjacent al polígon, ha dit que no hi ha persones ferides i que "no hi ha risc per a la població". Els treballadors de la planta de l'empresa Alberich expliquen que l'incendi ha coincidit amb el canvi de torn i han pogut sortir sense problemes. Tot apunta que l'origen del foc han estat els dipòsits de gasolina dels cotxes que s'havien de desballestar.

El cap de guàrdia de la Regió Metropolitana Sud, Moisès Galán, ha especificat que l'incendi ha estat "autogenerat" per la presència de material combustible i que l'alçada de la ferralla incendiada era comparable a tres pisos d'un edifici.

 

Fins a 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant en l'extinció del foc. La fumera i la pudor han arribat a Sant Andreu de la Barca i la columna de fum s'ha pogut veure des de diversos punts del Baix Llobregat.

L'incendi s'ha concentrat al pati del recinte i l'estructura de la nau no ha tingut danys. A prop de la pila de ferralla en flames, hi havia un dipòsit de reciclatge de combustibles, per la qual cosa la tasca dels Bombers s'ha centrat a evitar que les flames es propaguessin a aquesta zona.

El cos d'emergències ha demanat a una fàbrica química pròxima a l'incendi que prengui mesures de seguretat. També ha recomanat als municipis del voltant, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei i el Papiol, que tanquin portes i finestres dels domicilis per precaució.

 

 

 

L'incendi es veu des de l'A-2 (Sergi Vidal @sergi18v)
ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut