Huawei presenta el sistema operatiu Harmony, la seva alternativa a Android
Pequín

Huawei presenta el sistema operatiu Harmony, la seva alternativa a Android

Actualitzat

La multinacional xinesa Huawei ha presentat Harmony, el seu propi sistema operatiu com a alternativa a Android per equipar els seus productes.

Amb una posada en escena digna de Steve Jobs, el conseller delegat de la divisió de consum de la companyia, Richard Yu, ha presentat el nou sistema operatiu com una aposta que millora les prestacions del sistema nord-americà.

De moment, Huawei assegura que continuarà utilitzant en els seus telèfons mòbils el sistema operatiu de Google, però Harmony podria acabar substituint-lo si no es resol la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units.

El nou sistema operatiu s'anirà instal·lant progressivament durant els pròxims dos anys. El primer aparell que el portarà incorporat serà un televisor de la segona marca de Huawei, Honor, que es posa a la venda aquest dissabte.

El nom d'Harmony vol anunciar bons auguris de futur, però si el sistema operatiu ha vist la llum és perquè Huawei continua a la "llista negra" de companyies amb les quals les empreses tecnològiques nord-americanes, entre altres Google, poden fer negocis.

ARXIVAT A:
XinaGoogle
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut