Barcelona

Guardiola llegirà el manifest a favor del referèndum en l'acte de l'ANC, Òmnium i l'AMI

Les entitats sobiranistes volen demostrar, en l'acte de diumenge a Montjuïc, el suport de milers de catalans al govern per la celebració del referèndum

RedaccióActualitzat

L'entrenador de futbol Pep Guardiola llegirà el manifest a favor del referèndum en l'acte de diumenge que convoquen les entitats sobiranistes, a Montjuïc, a Barcelona. 

L'ANC, Òmnium i l'AMI preveuen un acte massiu, però "auster" en la posada en escena, amb milers de persones per demostrar el suport dels catalans al govern per a la celebració del referèndum.

Segons les entitats, de moment hi ha confirmats 70 autobusos.

En una roda de premsa, Jordi Cuixart, president d'Òmnium, ha dit que l'acte està obert a la majoria del país, als que estan a favor de la votació, ja siguin partidaris del "sí" o del "no".

Per Jordi Sánchez, president de l'ANC, l'acte servirà per "posar en valor la idea de la democràcia".

La presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, ha dit que l'acte és una "crida a la ciutadania perquè es volqui en el referèndum". 

En el moment de l'acte, les entitats confien, que els ciutadans de Catalunya ja sabran la data i la pregunta del referèndum. De moment, no hi ha confirmada la presència de membres del govern a l'acte, tot i que Sánchez ha admès que hi tenen pendent "algun tipus de contacte".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut