NBA

Gasol brilla amb 31 punts però els Grizzlies perden davant dels Sixers per 112 a 117

Un cop frustrat el seu traspàs a una altra franquícia, Pau Gasol viu jornada rere jornada la crua realitat dels Grizzlies. El de Sant Boi continua a un bon nivell però el seu equip s'enfonsa cada cop més en la classificació. Tot i els seus 31 punts i 13 rebots, els Memphis han tornat a caure, aquest cop contra els Sixers per 112 a 117. Igual de desafortunats han estat Garbajosa i Calderón, que no han pogut fer res per evitar la derrota de Toronto davant Milwaukee per 81 a 94.

Actualitzat

De nou, dobles figures per a Pau Gasol: 31 punts i 13 rebots, a més de repartir 6 assistències, posar 3 taps i recuperar una pilota. Però de poc han servit aquestes estadístiques ja que els Grizzlies han perdut a la pròrroga davant dels Sixers. Aquesta és la tercera derrota consecutiva de Memphis, que se situa amb una marca de 15 victòries per 45 derrotes.
El de Sant Boi ha aconseguit el seu dinovè doble-doble de la temporada però el seu tècnic, Tony Barone, no ha estalviat comentaris crítics cap a la figura catalana. Barone ha lamentat que Gasol no fos decisiu durant el darrer quart i a la pròrroga. I és que l'ala-pivot només ha aconseguit dos punts en l’últim període i dos més en tot el temps extra.

Garbajosa i Calderón, discrets

Els Raptors de Toronto han perdut aquesta matinada contra els Bucks per 81 a 94 amb una actuació discreta dels espanyols. Garbajosa ha sumat 13 punts, 3 rebots i 2 taps en 30 minuts. El base extremeny, en canvi, ha tornat a sortir des de la banqueta però aquest cop no ha sabut liderar l’equip cap a la victòria. Calderón ha jugat 22 minuts i ha aportat 9 punts, 4 assistències i 2 rebots.

Anar al contingut