El foc ha cremat tres hivernacles. (Foto:ACN)
El foc ha cremat tres hivernacles. (Foto:ACN)
Vilassar de Mar

Extingit un incendi a Vilassar de Mar després de cremar tres hivernacles

El vent ha dificultat les tasques d'extinció. La Policia Local ha desallotjat set persones de forma preventiva. L'incendi ha amenaçat unes cases properes als hivernacles, però finalment només s'han hagut de lamentar danys a la infraestructura agrícola.

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de dos quarts de nou de la nit d'aquest dijous l'incendi de Vilassar de Dalt, que ha cremat tres hivernacles de dues finques situades al camí del Mig, al costat del complex lúdic Illa Fantasia. El foc s'ha declarat poc després de tres quarts de tres del migdia. La Policia Local ha desallotjat set persones de forma preventiva. Les dues finques afectades pertanyen a la mateixa família.

El fort vent ha fet que el foc es propagués ràpidament dels hivernacles cap als domicilis pròxims. Tot i això, les flames no han arribat als habitatges perquè l'incendi s'ha pogut estabilitzar abans. No hi ha hagut danys personals i només s'han hagut de lamentar danys a la infraestructura agrícola.

Al cap d'una mica més d'una hora d'iniciar-se, el foc ha quedat estabilitzat i una hora més tard els bombers ja el donaven per controlat.

Anar al contingut