Esperanza Aguirre considera que deu ser un "error" que Catalunya rebi més diners. (Foto: EFE)
Esperanza Aguirre considera que deu ser un "error" que Catalunya rebi més diners. (Foto: EFE)
Madrid

Esperanza Aguirre critica que Catalunya rebi més diners que la Comunitat de Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha denunciat aquest dijous que Catalunya rep més diners que l'autonomia que ella presideix en matèria de finançament autonòmic. Així, ha assenyalat que la Comunitat de Madrid rep 10.000 milions d'euros menys que Catalunya.

RedaccióActualitzat
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha denunciat aquest dijous que Catalunya rep més diners que l'autonomia que ella presideix en matèria de finançament autonòmic. Així, ha assenyalat que la Comunitat de Madrid rep "fins a 14.000 milions d'euros" del govern central mentre que Catalunya en percep 24.000.

En aquest sentit, Aguirre ha explicat que "hi ha d'haver algun error perquè si de l'IVA ens n'han de donar el 50 per cent, de la renda el 55 i dels especials el 60, doncs algun problema hi ha d'haver perquè ens treguin tota aquesta quantitat".

A més, ha criticat que Catalunya "a sobre, ara en vol 5.000 més i diu que són dels catalans", fent referència a la sol·licitud de la Generalitat d'acollir-se al Fons de Liquiditat Autonòmic.
Anar al contingut