Centenars de drons a Seül per explicar a la població com protegir-se davant la Covid
Centenars de drons a Seül per explicar a la població com protegir-se davant la Covid
Corea del Sud

Espectacle de llum amb 300 drons per recordar les precaucions contra la Covid a Seül

RedaccióActualitzat

"Distància, mans, mascareta". O "mascareta, mans, distància". Com si fos un mantra, els governs de tot el món no deixen de repetir les tres mesures de seguretat bàsiques per evitar els contagis per coronavirus: portar mascareta tapant boca i nas, mantenir la distància de seguretat amb altres persones i rentar les mans amb aigua i sabó o amb solució hidroalcohòlica tot sovint.

Mesures que s'han publicitat amb missatges a la ràdio i a la televisió o amb cartells informatius pels carrers. Però ara, el govern de Corea del Sud ha anat un pas més enllà.

 

Per recordar als seus ciutadans les pràctiques d'higiene adequades contra el virus de la Covid i, alhora, enviar un missatge d'ànim i reconeixement als treballadors sanitaris, han fet un espectacle amb centenars de drons a Seül.

En un espectacle que va durar 10 minuts, un total de 300 drons van sobrevolar la ciutat de Seül. De nit, i sobre el riu Han, els drons en formació han fet una representació futurista de les pràctiques de distanciament social i higiene contra la Covid:

 

 

Segons l'Institut de Tecnologia Aèria de Corea del Sud, els drons van fer servir un posicionament cinemàtic en temps real per augmentar la precisió de les formacions.

El govern coreà no va fer cap anunci previ de l'espectacle, que va agafar els ciutadans de la capital desprevinguts. La raó? No volien que es formessin aglomeracions ni reunions de gent sense mantenir les distàncies de seguretat per veure l'esdeveniment.

 
ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut