Barcelona

Esgotades en menys d'una hora les entrades per al concert d'U2 al Camp Nou

Les entrades per al concert que la banda irlandesa U2 oferirà el 30 de juny al Camp Nou de Barcelona s'han esgotat en menys d'una hora. Els tiquets s'han posat a la venda a les 10 del matí i només 55 minuts més tard s'han exhaurit. Les entrades per al concert que obrirà la gira mundial "360º" de la banda es podien comprar als establiments FNAC, a Tick Tack Ticket i per telèfon. Els preus dels tiquets oscil·laven des dels 30 fins als 150 euros, amb seient reservat, i amb un preu de 55 euros per a les de pista. En aquesta actuació la banda irlandesa presentarà el nou disc "No Line On The Horizon".

Actualitzat
Les entrades es podien adquirir a les botigues FNAC d'arreu de l'Estat, als punts habituals de la xarxa Tick Tack Ticket, a través del número de telèfon 902 15 00 25, i a les adreces d'internet www.ticktackticket.com i www.ticketmaster.es. En aquesta última adreça, per cert, hi poden entrar els que s'han quedat sense entrada i la butxaca els ho permet, per aconseguir-ne una mitjançant un sistema de subhasta.

El concert de Barcelona serà el primer de la gira mundial dels U2, que s'anomena "360º". Els artistes convidats d'aquesta gira són els Snow Patrol, una de les bandes britàniques més destacades del moment. Els U2 tocaran en divuit ciutats, i catorze seran d'Europa.
Anar al contingut