Madrid

ERC ofereix suport al govern davant l'alto el foc d'ETA, però reclama l'acostament de presos

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, s'ha mostrat satisfet amb l'entrevista d'una hora i quart que ha tingut amb José Luis Rodríguez Zapatero per analitzar l'alto el foc d'ETA. Segons Puigcercós, que ha ofert el ple suport d'ERC a l'executiu, el president espanyol li ha garantit que s'obre un procés polític.

Actualitzat

ERC ha ofert el seu suport incondicional al govern espanyol davant la nova situació creada arran de l'alto el foc permanent d'ETA. Joan Puigcercós ha assegurat al president espanyol que el seu partit estarà "sempre al seu costat", donant suport a qualsevol iniciativa de pau que emprengui.

Esquerra també ha defensat davant José Luis Rodríguez Zapatero l'acostament de presos d'ETA i que l'esquerra abertzale participi en les eleccions, sempre respectant la llei. Alhora, ha instat l'esquerra abertzale a fer un reconeixement sobre les víctimes del terrorisme. Des del govern central, però, s'insisteix que l'única via és que Batasuna torni a la legalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut