Enxampen un conductor drogat i fent ziga-zaga a 170 km/h per l'AP-7 al Gironès
Un cotxe dels Mossos en una imatge d'arxiu

Enxampen un conductor drogat i fent ziga-zagues a 170 km/h per l'AP-7 al Gironès

L'home portava marihuana, haixix, cocaïna i pastilles d'amfetamina, a part de 24.000 euros en efectiu

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home de 46 anys que conduïa drogat i de manera temerària per l'AP-7 al Gironès. L'home circulava a 170 km/h fent ziga-zagues a gran velocitat i posant en perill la resta de vehicles.

Els agents van veure'l a dos quarts d'onze del matí d'aquest dimecres, mentre feien un patrullatge preventiu a l'autopista en el terme de Vilademuls, al Pla de l'Estany. Van fer-li un seguiment durant 9 km per intentar aturar-lo.

Quan el van interceptar, a la C-66, en el municipi de Sant Julià de Ramis, li van trobar diverses quantitats de marihuana, haixix, pastilles d'amfetamines, èxtasi, cocaïna, 24.000 euros en efectiu i 370 dirhams, la moneda del Marroc.


En el moment d'identificar-lo, el conductor va agredir lleument els agents. Els Mossos van veure de seguida que es trobava sota els efectes d'alguna substància i per això li van fer una prova de detecció de drogues. L'home va donar positiu en cànnabis.

Els agents van detenir l'home per dos delictes contra la seguretat viària --un per la conducció temerària i l'altre per conduir sota els efectes del cànnabis--, un altre contra la salut pública per tràfic de drogues i un últim per atemptar contra els agents de l'autoritat

El detingut ha passat a disposició judicial aquest divendres.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut