La creativitat amb què MotoGP ha celebrat el títol de Bagnaia
La creativitat amb què MotoGP ha celebrat el títol de Bagnaia
MotoGP

Pecco Bagnaia reedita el campionat del món de MotoGP: caiguda de Martín a la volta cinc

La sobreexcitació del madrileny li ha fet cometre una errada, que ha acabat amb ell atropellant Marc Márquez

Redacció Esport3Actualitzat

Vist i no vist. El que es presentava com una gran batalla final entre el vigent campió del món, Pecco Bagnaia, i l'aspirant Jorge Martín ha durat només 5 voltes. El temps en què el madrileny ha estat traït pels nervis i la necessitat de retallar els 14 punts en l'última cursa i ha atropellat Marc Márquez, fet que ha provocat que quedessin tots dos fora de circulació. Unes voltes abans, Martinator ja havia patit una sortida de traçada que li havia fet perdre posicions. Llàgrimes al box de Martín i preocupació efímera al de la Segarra.

El tro de Cervera, malgrat pagar la sobreexcitació del de Pramac en la seva última prova amb la granota de l'equip Honda RC, ha tranquil·litzat l'afició sortint a saludar. Comiat agredolç amb l'escuderia japonesa després d'una història conjunta amb 6 Mundials de la màxima categoria. 

Així, el torinès ha sabut al tram inicial de la cursa que tornava a obtenir el títol per segon any consecutiu. És el primer que reedita el títol amb el número 1 a la moto des de Michael Doohan. Té només 26 anys. Com ho fan els grans campions, a més, el bicampió de Ducati ha vençut en una carrera plena d'accidents.

A les altres categories, amb tot decidit, Sasaki i Aldeguer han pujat a l'esglaó més alt del podi.

La classificació de l'última cursa del campionat:

Anar al contingut