Concert d'Elton John durant els Oscars (Reuters: Mario Anzuoni)
Concert d'Elton John durant els Oscars (Reuters: Mario Anzuoni)

Elton John perd la veu a mig concert a Nova Zelanda durant la gira de comiat

El cantant ha abandonat l'escenari plorant mentre demanava disculpes als fans per haver de suspendre l'actuació

RedaccióActualitzat

El cantant britànic Elton John ha hagut de cancel·lar un concert en plena actuació perquè s'ha quedat sense veu. Ha passat aquest diumenge a Auckland, a Nova Zelanda, durant la seva gira de comiat, "Farewell Yellow Brick Road".

En el moment en què ha hagut d'abandonar l'escenari, Elton John ha demanat disculpes i ha plorat una llarga estona davant dels aplaudiments i els ànims dels milers de fans que veien el concert: "Ho sento molt, ho sento molt":


El cantant té pneumònia, segons ha explicat ell mateix a les xarxes socials, que li havien diagnosticat hores abans del concert. Assegura que ha tocat i cantat tot el que ha pogut fins que la veu ja no li ha respost.


John assegura que està decebut i trasbalsat i demana disculpes als seus fans:

"Vull donar-vos gràcies a tots els que heu vingut al concert d'aquesta nit a Auckland. Unes hores abans m'han diagnosticat una pneumònia atípica, però estava decidit a oferir-vos el millor espectacle humanament possible. He tocat i cantat amb tot el meu cor fins que la veu no ha pogut aguantar. Estic decebut, profundament disgustat i entristit."


El músic britànic ha necessitat assistència mèdica durant el concert i ha fet diversos descansos per mirar de continuar amb l'espectacle fins que s'ha quedat sense veu i li ha sigut impossible continuar.


El cantant, de 72 anys, amb una carrera que va començar a finals dels 60, amb èxits com "Rocket Man", "Your song" o "Candle in the Wind", ha aguantat fins a la cançó 17 del seu repertori de 25 temes, segons el New Zealand Herald.

De moment, encara no se sap si es cancel·laran els altres concerts programats a Auckland els dies 18 i 20 de febrer, és a dir, aquest dimarts i aquest dijous, i també els pròxims futurs concerts de la macrogira de comiat, que va començar el setembre als Estats Units. Després de 300 actuacions per tot el món, la gira ha d'acabar l'any que ve.

Anar al contingut