Els teatres celebren el Nadal amb musicals familiars

RedaccióActualitzat

Un 25% de les entrades de teatre venudes durant tot l'any a Barcelona es venen ara, per Nadal. És un bon moment per anar-hi en família i els programadors culturals ho saben prou bé.

Un dels musicals per a públic familiar que es podran veure durant els pròxims dies és "Bon Nadal Doctor Greenwich" de la companyia La Trepa, residents del Jove Teatre Regina. Es tracta d'un musical de creació on un inventor idea una màquina per fer que cada dia sigui Nadal.

Mariona Campos, actriu i directora del Jove Teatre Regina diu que aquest any han decidit fer una obra més humana:

"Aquí al Regina hem tocat clàssics, tradicions... i aquest any hem decidit intentar posar una obra de Nadal més humana, de les relacions que hi ha a la taula a l'hora de dinar."

 

 

Qui s'estrena en el gènere familiar és la nova casa dels musicals a Barcelona, l'Onyric. S'han inspirat en la llegenda d'Artaban, un jove príncep que s'hauria pogut convertir en el quart rei d'Orient, per recrear l'ambient de la nit més màgica de l'any.

Un dels seus actors, en Joan Mas, anima tota la família a visitar el teatre aquests dies:

"Fins i tot si ve el més gran de la família, com l'avi o l'avia, tornarà a tenir aquesta sensació de com viu el Nadal un nen petit."

 

 

I si hi ha un musical que s'ha convertit en un clàssic de la cartellera nadalenca a Barcelona, és "El Petit Príncep". L'espectacle farà una cinquena temporada al Teatre Barts.

Més de 200.000 espectadors ja han vist aquesta adaptació creada per Àngel Llacer, Manu Guix i la Perla 29, un cant al valor de l'amistat que té la virtut d'emocionar grans i petits.

 

ARXIVAT A:
TeatreNadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut