L'augment es deu al fet que va més gent a la platja.
L'augment es deu al fet que va més gent a la platja.
Barcelona

Els rescats de banyistes augmenten un 16% a les platges catalanes

Creu Roja ha fet des de principis d'estiu 137 rescats a banyistes, 20 més que l'any passat. També han atès més de 14.000 persones i han fet més de 45.000 avisos preventius a banyistes i embarcacions. D'aquestes assistències sanitàries, 6.000 són per picades de medusa. Aquest estiu s'espera que sigui el que més meduses arribaran en els últims 15 anys.

RedaccióActualitzat
Creu Roja ha fet des de principis d'estiu un total de 137 rescats de banyistes a les platges catalanes, 20 més que durant el mateix període de l'any passat. També s'ha atès més de 14.000 persones, fet que suposa un increment del 30% respecte a l'any anterior. Segons ha explicat l'entitat en un comunicat, aquest fet es deu a una "major afluència" de persones a les platges.

D'aquestes assistències sanitàries, més de 6.000 són per picades de meduses. Es preveu que aquest estiu serà el que arribaran més meduses dels últims quinze anys.

També s'han incrementat el número d'avisos preventius en un 27%, els socorristes de Creu Roja han fet més de 45.000 avisos preventius a banyistes i embarcacions.
Anar al contingut