Protagonistes de "Friends", en una imatge del 2022
La sèrie "Friends" va crear-se als anys 90 (Reuters/Mike Blake)

Els protagonistes de "Friends", sobre la mort de Matthew Perry: "Estem totalment destrossats"

En un comunicat conjunt, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow es refereixen per primer cop a la mort de l'actor

RedaccióActualitzat

Els protagonistes de "Friends" asseguren que estan "totalment devastats" per la mort del seu company Matthew Perry, aquest dissabte, als 54 anys. 

En un comunicat conjunt, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow s'han referit per primer cop a la mort del seu company a la sèrie dels 90, que qualifiquen d'"immensa pèrdua".

"Érem més que només companys de repartiment. Som una família", asseguren. "Hi ha molt a dir, però ara mateix ens prendrem un moment per lamentar i processar aquesta immensa pèrdua. En parlarem més endavant, com i quan en siguem capaços. Per ara, els nostres pensaments i el nostre amor estan amb la família d'en Matty, els seus amics i tots els que l'estimaven arreu del món", conclou el text.

Tots ells van coincidir el 2021 en el documental commemoratiu de la sèrie, "Friends: The reunion", emès a la plataforma HBO.

Seguidors de la sèrie també el recorden als escenaris de Nova York on es va rodar, amb flors i missatges de condol.

Aficionats a 'Friends' deixen flors i una noia noia escriu un missatge en una pissarra blanca a Manhattan, a Nova York
Fans de "Friends" li reten tribut a Manhattan, a Nova York (Reuters/Mike Segar)

Les causes de la mort s'investiguen

Matthew Perry, conegut per fer el paper de Chandler Bing a la sèrie, va ser trobat mort en una banyera d'hidromassatge a casa seva, a Los Angeles. Les causes encara no s'han definit, a l'espera del resultat de les proves toxicològiques.

Segons fonts policials citades per Los Angeles Times, no hi ha sospites de suïcidi o assassinat.

Perry havia parlat obertament de les seves addiccions, als analgèsics i l'alcohol. I havia tingut problemes de salut derivats d'aquestes addiccions. El 2018, un problema al còlon el va portar a una operació de set hores i va estar dues setmanes en coma.

ARXIVAT A:
TelevisióSèries
Anar al contingut