Barcelona

Els Mossos d'Esquadra detenen quatre membres d'una banda musical per apologia del nazisme i homofòbia

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones acusades de diversos delictes contra els drets fonamentals i la comunitat internacional. Els quatre formaven part d'una banda de música que feia apologia del nazisme i l'homofòbia a través de la lletra de les seves cançons.

Actualitzat
Segons els Mossos d'Esquadra, el repertori del grup, que es difonia mitjançant la venda de CD, d'internet i de concerts en directe, fomenta l'odi i la discriminació en contra dels homosexuals, els jueus i d'altres grups socials, i enalteix el règim nazi del Tercer Reich.

Durant l'operació policial, els Mossos van realitzar diferents escorcolls i van intervenir propaganda de caire xenòfoba i simbologia neonazi, així com documentació de caire nacionalsocialista i armes de diversos tipus.

Els detinguts són tres joves de 23 anys, veïns de Santa Oliva, al Baix Penedès, Sant Vicenç de Castellet, al Bages i de Barberà del Vallès, al Vallès Occidental; i un quart, de 22 anys, veí de Sabadell, al Vallès Occidental. La policia també ha detingut un home de 56 anys, veí de Santa Oliva, al Baix Penedès, acusat de tinença il·lícita d'armes. Els cinc detinguts han passat a disposició judicial.


Anar al contingut