El 2 de 9 amb folre i manilles, el primer gamma extra que descarreguen aquesta temporada els Minyons de Terrassa (ACN/Carola López)
El 2 de 9 amb folre i manilles, el primer gamma extra que descarreguen aquesta temporada els Minyons de Terrassa (ACN/Carola López)
Terrassa

Els Minyons fan el seu primer gamma extra de la temporada a la festa major de Terrassa

Els Castellers de Terrassa i els Moixiganguers d'Igualada també han participat en la diada castellera al Raval de Montserrat

Agustí FornéActualitzat

Els Minyons de Terrassa han fet aquest diumenge el seu primer castell dels anomenats de gamma extra de la temporada. Un 2 de 9 amb folre i manilles que han descarregat a la segona ronda de la diada de la festa major de Terrassa.

Ha anat prou segur, tot i que es tracta d'un castell molt inestable. Se'ls ha girat una mica, però l'han pogut dominar sense problemes. Precisament, els Minyons van ser els primers que van carregar aquest castell, el novembre farà 30 anys. Ara, ja n'han descarregat 66.

Un altre dels objectius d'avui era descarregar per primera vegada enguany el 4 de 9 amb folre, ja que l'únic que havien intentat només el van carregar. Ho han aconseguit a la primera ronda. També han completat un 3 de 9 amb folre.

El 4 de 9 amb folre descarregat pels Minyons de Terrassa
El 4 de 9 amb folre descarregat pels Minyons de Terrassa (ACN/Carola López)

Els malves estan assajant el 5 de 9 amb folre, el pròxim gamma extra que volen portar a plaça i que ja estan assajant intensament, com també estan assajant el 3 de 10 amb folre i manilles, que voldrien que arribés per Sant Fèlix.

L'actuació d'aquest diumenge l'han tancat carregant un pilar de 6.

Els Moixiganguers demanen un pis més

Els Moixiganguers s'estrenaven a la festa major de Sant Pere. El 2 de 8 amb folre és el castell més important que han fet al Raval de Montserrat la colla d'Igualada.

Un cop descarregat, la colla ha reclamat un pis més, ja que estan preparant el 2 de 9 amb folre i manilles que volen intentar properament per convertir-se en colla de gamma extra.

Un 4 de 8 descarregat pels Moixiganguers d'Igualada
Un 4 de 8 descarregat pels Moixiganguers d'Igualada (ACN/Carola López)

Més avançades estan les proves de 3 de 9 amb folre que podrien portar aviat a plaça. A Terrassa, han descarregat sense problemes el 3 i el 4 de 8 i han carregat el pilar de 6.

L'altra colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, han fet castell de la gamma alta de set. Han estrenat el 7 de 7 i han completat l'actuació descarregant el 4 de 7 amb el pilar i el 5 de 7.

El 7 de 7 que han portat a plaça els Castellers de Terrassa
El 7 de 7 que han portat a plaça els Castellers de Terrassa (ACN/Carola López)

 

ARXIVAT A:
Castellers
Anar al contingut